Nieuws

Update Seniors seizoen 2020 - 2021

24 maart 2020 door Jan CLAES

Nu het resterende deel van het seizoen in het water dreigt te vallen door de Covid-19 uitbraak, willen wij van Kalfort Puursica toch al even onze doelstellingen richting seizoen 2020 – 2021 aangeven. Onze club is, op een gezonde basis, bezig om stilaan te groeien. Vorige seizoen maakten wij de opstart van onze club, dit seizoen waren onze ambities om te eindigen bij de eerste 8 van de reeks en naar volgend seizoen zouden wij graag richting top 5 doorgroeien.

Van onze huidige kern heeft iedereen bijgetekend, buiten 3 jongens die stoppen (Yannick van Herck, Faustin Hoxhaj en Roel Kerremans) en Jordy Barbieux (Rapid Leest). Dit geeft aan dat zowel spelers als technische staf tevreden zijn over het verloop van het huidige seizoen.

Verder blijven wij ook inzetten om onze jeugd mee in te passen in ons 1ste elftal. Dit jaar hebben Bo Szapinsky en Fabicio Seeldraeyers al kunnen proeven van 1e ploeg wedstrijden, deze lijn gaan wij uiteraard verder doortrekken naar volgend seizoen toe en hen meer en meer in te schakelen.

Ook in onze technische staf zijn er enkele veranderingen. Patrick Schoeters wordt onze fulltime assistent van het 1steelftal. Met zijn ervaring in het provinciale voetbal, zijn we overtuigd dat hij onze trainer, Guy de Cock en de ploeg extra’s kan aanbrengen.

Ons 2e elftal zal worden getraind door Laurent Pintens. Deze “ervaren rot” in het vak is enorm gemotiveerd om mee in het project Kalfort Puursica te stappen en de jongens in het 2e elftal te laten doorgroeien naar ons 1ste elftal.

Tevens komt er nog een beloftenelftal bij, dit zal onder leiding zijn van Giulio Baldassarre. In onze jeugd zijn er een aantal jongens die niet meer in de jeugd kunnen blijven spelen. Daarom creëren wij voor hen een extra senior elftal. Hierdoor zal voor hen de stap naar het echte seniorvoetbal minder groot zijn en kunnen wij hen ook stilaan klaarstomen.

Om onze ambities te kunnen waarmaken, hebben wij volgende versterkingen aangetrokken: Jordy Fernandez Beloso (K Schelle Sport), Ilias Boudellaha - Sasha de Wever (FC Oxford Hemiksem), Sander Daes (FC Oppuurs), Tim de Voeght - Axel Maes - Dwayne Verschueren (KFC Volh. Wintam Eikevliet), Hamilton Quitoco (Sp. Tisselt), Kamiel Bülent Pawluczuk - Hannes Devos (KSV Bornem).

Ook hier hebben we een mooi evenwicht proberen houden tussen jongens met ervaring, jeugdige talenten en het liefst met jongens uit onze regio. Dit laatste is uiteraard niet altijd mogelijk, maar wij kunnen toch zeggen dat uit onze kern voor volgend seizoen er 90% op korte afstand (<8km) van de club woont.

Met het behouden van onze kern, de bijkomende versterkingen en toevoegingen tot onze technische staf, geloven wij dat wij inderdaad de stap richting de top 5 kunnen maken volgend seizoen.

 

 


Plaats een reactie

Reactie op

*
*

 
Wedstrijd start om 15 u. Iedereen welkom
 
www.kalfortpuursica.be
Beste voetbalvrienden, Graag nodigen wij u uit tot deelname aan ons tornooi op vrijdag 1 mei 2020 voor: U8-U9: voormiddag U6-U7:… Meer >
 
www.kalfortpuursica.be

Onze 1ste mosseldagen

27 september 2019
Ook weer onder de deskundige leiding van ons oudercomité enkele sfeerbeelden van onze 1ste mosseldagen. Ook zin om mee te helpen en… Meer >
 
 
www.kalfortpuursica.be

Onze club op Pukema

14 september 2019
Onze club was voor de 1ste maal aanwezig op Pukema, ons nieuw oudercomité heeft dit knap georganiseerd. Een dikke pluim! Meer >
 
www.kalfortpuursica.be
Onze seniors hebben vandaag een 4-0 overwinning behaald tegen Antwerpen-Noord. Kort na de aftrap wordt er een voorzet van Jordi… Meer >
 
www.kalfortpuursica.be

Wafeltjesverkoop

23 augustus 2019
Onze wafeltjes acties is weer daar. Steun onze voetbalclub en geniet van deze lekkernij. Meer >
 
www.kalfortpuursica.be
Het bestuur heeft de prijzen voor de verschillende abonnementen vastgelegd. Iedereen kan vanaf nu zijn bestelling doorgeven. Meer >
 
 
 
 
 
 
 
Kalfort Puursica


Terreinen:
Kerkhofstraat 1A
2870 Puurs-Sint-Amands
Tel: 03 889 16 77

Maatschappelijke zetel:
Boudewijnhof 34
2870 Puurs-Sint-Amands


K.B.V.B. Stamnummer:: 9706
Btw: BE 0695 768 825
Rekeningnummer: BE19 0018 4006 2112
Terug naar boven